Helmi kaiken ikäisille

Helmi-tuoteperheestä löytyy päivittäisen hygienian tuotteet niin vauvoille kuin vaareillekin. Niissä on käytetty vain ensiluokkaisia ja turvallisia raaka-aineita, minkä vuoksi ne sopivat myös herkille ihoalueille. Helmi tuo puhtautta monenlaisiin tilanteisiin, niin lapsiperheen arkeen kuin päivittäiseen putsaukseen ja hemmotteluun.

Helmi Baby Suoja-alusta

Kotimainen Helmi Baby suoja-alusta on ainutlaatuinen ja monikäyttöinen tuote lastenhoitoon. Tämä kertakäyttöinen ja imevä suoja on aina puhdas ja hygieeninen lisäapu vaipanvaihtoon kodin ulkopuolella liikuttaessa. Helmi Baby suoja-alusta sopii myös erinomaisesti sängynsuojaksi lapsen kuivaksi opettelun yhteydessä. Lisäksi suojaksi myös hoitopöydälle, rattaisiin, turvaistuimeen ja autoon sekä tarpeellinen apu askartelusuojaksi isommille lapsille.

Helmi Baby liivinsuoja

Imetys on herkkä hetki äidin ja lapsen välillä. Helmi Baby liivinsuoja suojaa vaatteitasi imetysten välillä. Se ei päästä rintamaitoa liivien ja puseron läpi, eikä haudo herkkää ihoa.

Suomalainen Helmi Baby on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa kehitetty liivinsuoja, joka ei sisällä hajusteita tai väriaineita, ja sen pinta on pehmeää luonnonkuitua. Kertakäyttöiset Helmi Baby liivinsuojat ovat hygieeniset ja kompostoituvat.

Helmi Baby - puhdistuspyyhe

Sottaiset suut ja tahmaiset tassut ovat lapsiperheen arkipäivää! Arjen sujuminen onkin varusteista kiinni. Helmi Baby -puhdistuspyyhkeillä siivoat äkillisen sotkun ja pyyhkäiset sillä lapsen vaikka päästä varpaisiin autossa, veneessä, vaunuissa, hoitopöydällä tai matkalla. Helmi Baby kosteuspyyhkeet sopivat myös intiimialueella käytettäväksi, silmämeikin poistoon, nahkatuotteiden kiillottamiseen tai virkistäytymiseen kuumalla säällä.

Suomalainen Helmi Baby -puhdistuspyyhe on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, eivätkä siis sisällä hajusteita tai väriaineita ja ovat ihanteellisia käyttää myös herkille ja intiimeille ihoalueille. Kosteuspyyhkeet sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriiniä.

Helmi Baby ruokalappu

Helppo ja nopeakäyttöiset Helmi Baby –ruokalaput suojaavat sotkuisemmankin syöjän vaatteet. Kertakäyttöiset ja hygieeniset Helmi Baby –ruokalaput sopivat ruokailuun kotona ja matkalla. Ruokalapuissa on tasku, joka kerää tippuvat murut ja muut sotkut pitäen lapsen vaatteet puhtaina.
Helmi Baby –ruokalaput ovat sopivia kaikenkokoisille lapsille, ruokalappu kiinnitetään tarroilla lapsen vaatteisiin hartioiden selkäpuolelle.

Ylellisen pehmeät ja riittoisat vanulaput

Pienen lapsen herkkä iho joutuu helposti koetukselle, kun vaippa-aluetta pestään useasti päivässä. Siksi iholle haluaisi käyttää vain pehmeitä ja turvallisia tuotteita. Helmi–vanulaput ovat 100% luonnonpuuvillaa, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Riittävän suurikokoinen vanulappu on käytössä miellyttävä ja riittoisa. Kostuta vanulappu vedellä ja pyyhi sillä vaivattomasti lapsen kasvot ja korvien taustat, kaula ja vartalo. Haaverin sattuessa imukykyinen vanulappu auttaa haavan hoidossa. Helmi-vanulaput on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja siksi ne sopivat koko perheelle monenlaiseen päivittäiseen käyttöön, missä vaaditaan puhdasta pehmeyttä.

Pehmeä vanu perheen ihon hoitoon

Vaikka vanulaput ovat viime vuosina tulleet yhä suositummiksi, myös perinteisellä vanulla on vankkumaton käyttäjäkuntansa. Käyttämällä perinteistä vanua voit ottaa juuri sen määrän kuin kerralla tarvitset – pihistellen tai nautiskellen. Helmi–vanu on 100% luonnonpuuvillaa eikä se sisällä hajusteita tai väriaineita. Se sopii sekä lapsen herkkienkin ihoalueiden puhdistamiseen että haavan hoitoon. Helmi-vanu on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja siksi ne sopivat koko perheelle monenlaiseen päivittäiseen käyttöön, missä vaaditaan puhdasta pehmeyttä.

Vanupuikko aitoa luonnon puuvillaa

Olkoon kyseessä rähmivä silmä tai vastasyntyneen navan hoitaminen, puhtaus on erityisen tärkeää infektioiden estämiseksi ja ihoärsytyksen välttämiseksi. Helmi-vanupuikot eivät ole kloorivalkaistuja, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Niissä käytetty vanu on puhdasta ja pehmeää 100% luonnon puuvillaa. Tämäkin Helmi-tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen laadukkaan arkipäivän tuotteen. Sillä on väliä, minkälaisen vanupuikon valitset.

Helmi Pesuemulsio 500 ml

Helmi pesuemulsio sopii erityisesti vaippa-alueen hellävaraiseen puhdistukseen ilman saippuaa ja vettä, soveltuu myös likaisten käsien pesuun. Voidemainen öljy/vesi-emulsio ei tahmaa, on raikas ja hoitaa ihoa. Pullossa on kätevä ja hygieeninen flip-top tulpallinen korkki.

Helmi Pesuemulsio 1 l

Helmi pesuemulsio sopii erityisesti vaippa-alueen hellävaraiseen puhdistukseen ilman saippuaa ja vettä, soveltuu myös likaisten käsien pesuun. Voidemainen öljy/vesi-emulsio ei tahmaa, on raikas ja hoitaa ihoa. Helppokäyttöinen pumppupullo.

Helmi Suihkushampoo 500 ml

Mieto Helmi suihkushampoo on erittäin riittoisa ja sopii täydellisesti päivittäiseen hiusten ja koko kehon pesuun hellävaraisen koostumuksensa vuoksi. Helmi suihkushampoo sisältää hoitavaa merileväuutetta.

Sängynsuoja vaativiin tilanteisiin

Yksinkertainenkin tuote voi pelastaa paljon. Kun lapsi kastelee vuoteensa öisin tai sairastaa vatsaflunssaa, kun vajaakuntoinen ei aina ehdi sängystä wc:hen, tai jos runsaat kuukautiset sotkevat vuoteen, Helmi-sängynsuoja säästää paljolta vaivalta. Sen riittävän suuri koko 80x120cm kattaa suuren osan esimerkiksi kuivaksi opettelevan lapsen sängystä. Materiaali on imukykyistä ja pehmeää eikä rapise tai hiosta, jolloin unen laatu ei kärsi eikä myöskään intiimi vaiva paljasta itseään rapisemalla. Suojan reunoissa on nesteurat, jotka suojaavat ylivuodoilta. Vähemmän pyykkiä, vähemmän siivottavaa, enemmän unia. Suomalainen Helmi suomalaisiin koteihin.

Paidansuoja kainalon hiki- ja deotahroihin

Runsas kainaloiden hikoilu on kiusallinen vaiva, joka aiheuttaa stressiä ja jännitystä sosiaalisissa tilanteissa. Ainutlaatuinen Helmi-paidansuoja suojaa puseroita, mekkoja ja jakkuja hiki- ja deodoranttitahroilta, ja vapauttaa Sinut miettimästä hikoilua. Pehmeä pintakuitu on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Suoja pysyy napakasti kiinni paidassa kahdella liimaraidalla ja irtoaa helposti käytön jälkeen. Helmi-paidansuoja on erinomainen tuote, vaikka hikoilusta ei olisikaan ongelmaa. Paidansuojalla pidennät arvokkaiden tai vaikeasti pestävien vaatteiden pesuväliä ja pidennät käyttöikää.

Helmi Sauna laudeliina 150 kpl pakkaus

Laudeliinaa suomalaisempaa tuotetta tuskin onkaan. Peppuset-nimellä ennen tunnettu joka kodin laudeliina on nyt Helmi Sauna. Suosittu mökkituliainen on helppo ja hygieeninen käyttää. Laudeliina on kätevä vaihtoehto, paitsi kotona ja mökillä, myös uimahallissa tai kylpylässä. Riittävän suuri koko 40×40 cm sopii niin pienille kuin isoillekin saunojille.

Helmi Sauna laudeliina 150 kpl pikkupussi

Laudeliinaa suomalaisempaa tuotetta tuskin onkaan. Peppuset-nimellä ennen tunnettu joka kodin laudeliina on nyt Helmi Sauna. Suosittu mökkituliainen on helppo ja hygieeninen käyttää. Laudeliina on kätevä vaihtoehto, paitsi kotona ja mökillä, myös uimahallissa tai kylpylässä. Riittävän suuri koko 40×40 cm sopii niin pienille kuin isoillekin saunojille.