Helmi kaiken ikäisille
Helmi-tuoteperheestä löytyy päivittäisen hygienian tuotteet kaikenikäisille. Niissä on käytetty vain ensiluokkaisia ja turvallisia raaka-aineita, minkä vuoksi ne sopivat myös herkille ihoalueille. Helmi tuo puhtautta monenlaisiin tilanteisiin; valikoimasta löydät kätevät vaihtoalustat, ruokalaput ja monikäyttöiset kosteuspyyhkeet.
Helmi Baby suoja-alusta
Helmi Baby - Baby Mats vaipanvaihtoalusta 50x60 cm

Kotimainen Baby Mats vaipanvaihtoalusta on ainutlaatuinen ja monikäyttöinen tuote lastenhoitoon. Tämä kertakäyttöinen vaipanvaihtosuoja on aina puhdas ja hygieeninen lisäapu vaipanvaihtoon kotona ja kodin ulkopuolella liikuttaessa. Hygieenistä vaipanvaihtoalustaa voit käyttää hoitopöydän lisäksi myös lastenrattaissa, turvaistuimessa tai autossa.

Helmi Baby biohajoava puhdistuspyyhe

Suosittu Helmi Baby puhdistuspyyhe on saanut biohajoavan sisaruksen – täysin biohajoavan Helmi Baby puhdistuspyyhkeen koko perheen käyttöön. Tämä hellävarainen ja monikäyttöinen kosteuspyyhe sopii myös vauvan hoitoon tilanteessa kuin tilanteessa. Puhdistuspyyhkeet ovat kätevät kotona ja toimivat hyvin arjen apuna vaipan vaihdossa ja  joskus hieman sotkuisissa ruokailuhetkissä. Tuotteet kulkevat helposti matkassa mukana vaunuissa, laukussa tai autossa. Sopii myös intiimialueella käytettäväksi, meikin poistoon tai virkistäytymiseen kuumalla säällä. Pyyhe on 100% viskoosia ja se  sisältää rauhoittavaa allantoiinia ja kosteuttavaa glyseriiniä. Ei sisällä väriaineita, hajusteita eikä alkoholia. Vegaaninen.

Sulje paketti huolellisesti käytön jälkeen. Avatun pakkauksen säilyvyys 1 kk. Kierrätä pyyhe käytön jälkeen kotikompostissa, kompostikäymälässä tai biojätteessä.

Helmi Baby puhdistuspyyhe

Sottaiset suut ja tahmaiset tassut ovat lapsiperheen arkipäivää! Arjen sujuminen onkin varusteista kiinni. Helmi Baby puhdistuspyyhkeillä siivoat äkillisen sotkun ja pyyhkäiset sillä lapsen vaikka päästä varpaisiin autossa, veneessä, vaunuissa, hoitopöydällä tai matkalla. Helmi Baby kosteuspyyhkeet sopivat myös intiimialueella käytettäväksi, silmämeikin poistoon tai virkistäytymiseen kuumalla säällä.

Suomalainen Helmi Baby puhdistuspyyhe on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, eivätkä siis sisällä hajusteita tai väriaineita ja ovat ihanteellisia käyttää myös herkille ja intiimeille ihoalueille. Kosteuspyyhkeet sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriiniä.

Helmi Baby puhdistuspyyhkeet ovat hoitolaukun vakiovaruste, mutta pelastavat täpärissä tilanteissa muutkin kuin perheen pienimmät. Listasimme viisi käyttövinkkiä, joissa kosteuspyyhkeiden ylivertaisuus korostuu. Katso lisää käyttövinkkejä Anna-lehden artikkelista.

Helmi Sauna biohajoava laudeliina
Helmi Sauna Biohajoava laudeliina 15 kpl

Nyt suomalaisten suosikki-laudeliina myös biohajoavana! Helmi Sauna Biohajoava laudeliina voidaan hävittää biojätteessä käytön jälkeen. Tuotteen kompostoitavuus on testattu standardin EN13432 mukaisesti. Laudeliina on kätevä vaihtoehto, paitsi kotona ja mökillä, myös uimahallissa, kylpylässä tai taloyhtiön saunassa ja se onkin yksi olennaisimmista saunatarvikkeista. Kertakäyttöisen laudeliinan riittävän suuri koko 40×40 cm sopii niin pienille kuin isoillekin saunojille, ja suojaa peppuja kuumilta lauteilta.

Helmi Sauna laudeliina 30 kpl pikkupussi

Laudeliinaa suomalaisempaa tuotetta tuskin onkaan. Peppuset-nimellä ennen tunnettu joka kodin laudeliina on nyt Helmi Sauna. Suosittu mökkituliainen on helppo ja hygieeninen käyttää. Laudeliina on kätevä vaihtoehto, paitsi kotona ja mökillä, myös uimahallissa, kylpylässä tai taloyhtiön saunassa ja laudeliina onkin yksi olennaisimmista saunatarvikkeista. Kertakäyttöisen laudeliinan riittävän suuri koko 40×40 cm sopii niin pienille kuin isoillekin saunojille, ja suojaa peppuja kuumilta lauteilta.

Helmi Sauna laudeliina 150 kpl pakkaus

Laudeliinaa suomalaisempaa tuotetta tuskin onkaan. Peppuset-nimellä ennen tunnettu joka kodin laudeliina on nyt Helmi Sauna. Suosittu mökkituliainen on helppo ja hygieeninen käyttää. Laudeliina on kätevä vaihtoehto, paitsi kotona ja mökillä, myös uimahallissa, kylpylässä tai taloyhtiön saunassa ja laudeliina onkin yksi olennaisimmista saunatarvikkeista. Kertakäyttöisen laudeliinan riittävän suuri koko 40×40 cm sopii niin pienille kuin isoillekin saunojille, ja suojaa peppuja kuumilta lauteilta. Laudeliinan jättipakkaus sisältää 150 kpl kertakäyttöisiä laudeliinoja, ja sopii kovemmillekin saunojille!

Helmi pesuemulsio 1 l

Helmi pesuemulsio sopii erityisesti vaippa-alueen hellävaraiseen puhdistukseen ilman saippuaa ja vettä, soveltuu myös likaisten käsien pesuun. Voidemainen öljy/vesi-emulsio ei tahmaa, on raikas ja hoitaa ihoa. Helppokäyttöinen pumppupullo.

Helmi pesuemulsio 500 ml

Uutta – nyt pumppupullossa! Helmi pesuemulsio sopii erityisesti vaippa-alueen hellävaraiseen puhdistukseen ilman saippuaa ja vettä, soveltuu myös likaisten käsien pesuun. Voidemainen öljy/vesi-emulsio ei tahmaa, on raikas ja hoitaa ihoa. Pullossa on kätevä ja hygieeninen flip-top tulpallinen korkki.

Helmi sängynsuoja vaativiin tilanteisiin

Helmi-sängynsuoja voi pelastaa paljon. Kun lapsi kastelee vuoteensa öisin tai jos runsaat kuukautiset sotkevat vuoteen, Helmi-sängynsuoja säästää paljolta vaivalta. Sen riittävän suuri koko 80x120cm kattaa suuren osan esimerkiksi kuivaksi opettelevan lapsen sängystä. Materiaali on imukykyistä ja pehmeää eikä se hiosta, jolloin unen laatu ei kärsi. Helmi-sängynsuoja lukitsee nesteen sisälleen. Vähemmän pyykkiä, vähemmän siivottavaa, enemmän unia. Suomalainen Helmi suomalaisiin koteihin.

muumi-logo-delipap vuokkoset-logo-delipap harmony-logo-delipap helmi-logo-delipap Delipap