Kauneudenhoidon Helmi
Päivittäisessä kauneudenhoidossa käytettävien tuotteiden tulee olla iholle hellävaraisia, puhtaita ja tietysti turvallisia sinulle ja ympäristölle. Pienillä valinnoilla voi olla suuri ero. Kauneudenhoidon Helmi on arjen ylellisyys.
Tehokkaat desinfioivat käsipyyhkeet

Helmi käsidesipyyhkeet pitävät virukset loitolla

Uutuus Helmi-tuotesarjaan! Pidä huolta käsiesi hygieniasta turvallisesti ja tehokkaasti. Helmi käsidesipyyhkeet on pakattu kätevän kokoiseen pakkaukseen, jolloin ne on helppo ottaa mukaan minne vain: kauppaan, bussiin, autoon tai vaikkapa työpaikalle ja kouluun.
Hajusteettomat desinfioivat käsipyyhkeet ovat tuoksultaan miellyttävän neutraalit, joten lapsetkin käyttävät niitä mielellään.
Helmi käsidesipyyhkeet on valmistettu Suomessa.

Helmi meikkipuikko kauniiseen ja viimeisteltyyn meikkiin

Kauniin silmämeikin teko vaatii tarkkuutta, ja siinä auttavat puhtaat, laadukkaat välineet. Muovittomassa ja luonnonpuuvillaisessa Helmi meikkipuikossa on meikin levittämistä, siistimistä ja häivyttämistä varten erikoismuotoillut päät. Terävä pää on oiva apu tarkkuutta vaativaan meikkaamiseen ja pienten virheiden korjaamiseen. Leveämpi pää on erinomainen esim. luomivärin levittämiseen.

Laadukkaan meikkipuikon päät ovat puhdasta, kloorivalkaisematonta 100% puuvillaa, ja siksi ne ovat turvallisia silmäluomien iholle. Uudistunut meikkipuikko on täysin muoviton ja niiden varsi on valmistettu paperista. Paperivartinen meikkipuikko on hygieeninen, ja sen avulla pidät arvokkaat meikit ja vaaleat helmiäisvärit puhtaina pidempään.

Puhdas, allergiamerkitty Helmi vanupuikko

Ripsivärin mustat pisarat silmäluomella tai kynnen yli livahtaneen kynsilakan korjaat hygieenisesti ja ihoa ärsyttämättä uudistuneilla Helmi vanupuikolla. Muovittomia vanupuikkoja ei ole kloorivalkaistu, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Paperivartisessa vanupuikossa käytetty vanu on puhdasta ja pehmeää 100% luonnon puuvillaa. Yksittäisen puikon saa pakkauksesta poimittua helposti ja hygieenisesti koskematta puikon päihin. Tämäkin Helmi-tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen laadukkaan arkipäivän tuotteen. Sillä on väliä, minkälaisen vanupuikon valitset.

Korkealaatuiset ja riittoisat Helmi vanulaput

Kasvojen iho reagoi helposti epäpuhtauksiin ja ärsyttäviin ainesosiin. Myös kasvoille päivittäin käytettävien välineiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Pehmeät ja hygieeniset Helmi vanulaput ovat 100% luonnon puuvillaa, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Helmi vanulappu on ihanteellinen ihon puhdistukseen, meikin pohjustukseen ja viimeistelyyn sekä kynsien hoitamiseen. Voit käyttää niitä myös voiteiden ja kosmeettisten aineiden käsittelyyn sekä yleishygieniaan ja haavojen hoitoon. Vanulapulla on monta käyttötarkoitusta ja ne soveltuvat koko perheen päivittäiseen käyttöön ja myös vauvan herkän ihon hoitoon. Laadukkaat ja luonnon puuvillaiset Helmi vanulaput on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja siksi ne sopivat herkimmänkin ihon kauneudenhoitoon.

Hoida ihoasi Helmi-vanulla

Kasvojen iho reagoi helposti epäpuhtauksiin ja ärsyttäviin ainesosiin. Myös kasvoille päivittäin käytettävien välineiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Pehmeät ja hygieeniset Helmi vanulaput ovat 100% luonnon puuvillaa, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Riittävän suurikokoinen Helmi-vanulappu on käytössä miellyttävä ja riittoisa paitsi kasvojen myös decolté-alueen puhdistukseen ja meikin viimeistelyyn sekä kynsien hoitamiseen. Vanulapulla on monta käyttötarkoitusta ja ne soveltuvat koko perheen päivittäiseen käyttöön ja myös vauvan herkän ihon hoitoon. Laadukkaat ja luonnon puuvillaiset Helmi vanulaput on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja siksi ne sopivat herkimmänkin ihon kauneudenhoitoon.

Paidansuoja kainalon hiki- ja deotahroihin

Runsas kainaloiden hikoilu on kiusallinen vaiva, joka aiheuttaa stressiä ja jännitystä sosiaalisissa tilanteissa. Ainutlaatuinen Helmi paidansuoja suojaa puseroita, mekkoja, neuleita ja jakkuja hiki- ja deodoranttitahroilta. Näin vaatteet pysyvät raikkaina ja puhtaina pidempään. Paidansuojan pehmeä pintakuitu on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Suoja pysyy napakasti kiinni paidassa kahdella liimaraidalla ja irtoaa helposti käytön jälkeen. Helmi paidansuoja on erinomainen tuote, vaikka hikoilusta ei olisikaan ongelmaa, sillä paidansuojalla pidennät arvokkaiden tai vaikeasti pestävien vaatteiden pesuväliä ja käyttöikää ja säästyt pesulakäynneiltä.

muumi-logo-delipap vuokkoset-logo-delipap harmony-logo-delipap helmi-logo-delipap Delipap