Kauneudenhoidon Helmi

Päivittäisessä kauneudenhoidossa käytettävien tuotteiden tulee olla iholle hellävaraisia ja puhtaita. Pienillä valinnoilla voi olla suuri ero. Kauneudenhoidon Helmi on arjen ylellisyys.

Helmi-meikkipuikko kauniiseen ja viimeisteltyyn meikkiin

Kauniin silmämeikin teko vaatii tarkkuutta, ja siinä auttavat puhtaat, laadukkaat välineet. Helmi-meikkipuikossa on terävä pää tarkkuutta vaativaan meikkaamiseen ja pienten virheiden korjaamiseen. Leveämpi pää on erinomainen esim. luomivärin levittämiseen. Meikkipuikon päät ovat puhdasta, kloorivalkaisematonta 100% puuvillaa, ja siksi ne ovat turvallisia silmäluomien iholle. Kertakäyttöinen meikkipuikko on hygieeninen, ja sen avulla pidät arvokkaat meikit ja vaaleat helmiäisvärit puhtaina pidempään.

Puhdas, allergiamerkitty Helmi-vanupuikko

Ripsivärin mustat pisarat silmäluomella tai kynnen yli livahtaneen lakan korjaat hygieenisesti ja ihoa ärsyttämättä Helmi-vanupuikolla. Niitä ei ole kloorivalkaistu, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Niissä käytetty vanu on puhdasta ja pehmeää 100% luonnon puuvillaa. Yksittäisen puikon saa pakkauksesta poimittua helposti ja hygieenisesti koskematta puikon päihin. Tämäkin Helmi-tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen laadukkaan arkipäivän tuotteen. Sillä on väliä, minkälaisen vanupuikon valitset.

Korkealaatuiset ja riittoisat Helmi-vanulaput

Kasvojen iho reagoi helposti epäpuhtauksiin ja ärsyttäviin ainesosiin. Myös kasvoille päivittäin käytettävien välineiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Helmi–vanulaput ovat 100% luonnonpuuvillaa, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Riittävän suurikokoinen vanulappu on käytössä miellyttävä ja riittoisa paitsi kasvojen myös decolté-alueen puhdistukseen. Helmi-vanulappu on ihanteellinen ihon puhdistukseen, meikin pohjustukseen ja viimeistelyyn sekä kynsien hoitamiseen. Helmi-vanulaput on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja siksi ne sopivat herkimmänkin ihon kauneudenhoitoon.

Hoida ihoasi Helmi-vanulla

Helmi tarjoaa valikoimassaan vanulappujen lisäksi irtovanun. Käyttämällä perinteistä vanua voit ottaa juuri sen määrän kuin kerralla tarvitset – pihistellen tai nautiskellen. Esim. tarkkuutta vaativassa kynsien huoltamisessa pieni pala vanua on monesti paras väline. Kuten vanulaputkin, irtovanu sopii mm. ihon puhdistukseen ja meikin pohjustukseen. Helmi–vanu on 100% luonnonpuuvillaa eikä se sisällä hajusteita tai väriaineita. Helmi-vanu on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja siksi se sopii herkimmänkin ihon kauneudenhoitoon.