Meidän historiamme
Helmi-tuoteperheestä löytyy päivittäisen hygienian tuotteet niin vauvoille kuin vaareillekin. Niissä on käytetty vain ensiluokkaisia ja turvallisia raaka-aineita

Suomalainen perheyritys

Helmi on suomalaisen tuotekehityksen tulos, ja Delipap Oy:n tuote. Perheyrityksemme kehittää, valmistaa ja markkinoi tutkitusti ihoystävällisiä, ympäristövastuullisia ja laadukkaita hygieniatuotteita koko perheen tarpeisiin jo 40 vuoden kokemuksella.

Raimo Nuortie, Delipap Oy:n perustaja, kehitti täysin uudenlaisen vaipan herkkäihoisen poikansa tarpeisiin. Toimivasta keksinnöstä innostuneena hän perusti patentoi ideansa ja perusti oman yrityksen – Delipap Oy. Pian tämän jälkeen yritys laajensi valikoimaansa myös naisten hygieniatuotteisiin, ja vuosikymmenien saatossa Delipap on laajentunut monipuoliseksi hygieniatuotteisiin erikoistuneeksi yritykseksi joka on nykyään läsnä suomalaisten arjessa.

Näistä meidät tunnetaan

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Vuokkoset naistenhygieniatuotteet ja Muumi Baby vaipat. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät myös koko perheen Helmi-vanutuotteet, liivinsuojat ja kosteuspyyhkeet, sekä kertakäyttöiset Harmony kevytinkontinenssisuojat ja laaja valikoima suojaus- ja puhdistustuotteita.

Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja olemme olleet edelläkävijöitä myös Joutsenmerkittyjen hygieniatuotteiden valmistajana. Kannamme yhteiskunnallisen vastuumme erityisesti ottamalla kaikessa toiminnassamme sen ympäristövaikutukset huomioon sekä ylläpitämällä työpaikkoja Suomessa. Delipap Oy on edelleenkin Nuortien perheen omistuksessa ja tuo leivän myös noin 70 muuhun suomalaiseen perheeseen!

Me haluamme helpottaa ja parantaa suomalaisten perheiden arkea tarjoamalla heille kotimaisia, ihoystävällisiä ja ympäristövastuullisia hygieniatuotteita laadusta tinkimättä. Lue lisää yrityksestämme ja tutustu tarkemmin tarinaamme.

muumi-logo-delipap vuokkoset-logo-delipap harmony-logo-delipap helmi-logo-delipap Delipap