Kosteuspyyhkeet pelastavat arjessa – lue 5 käyttövinkkiä

Kosteuspyyhkeet mielletään usein vauvan hoitolaukun vakiovarusteeksi, mutta nimestään huolimatta, Helmi Baby -puhdistuspyyhkeet pelastavat täpärissä tilanteissa muutkin kuin perheen pienimmät. Listasimme viisi käyttövinkkiä, joissa kosteuspyyhkeiden ylivertaisuus korostuu. Kokeilethan aina kosteuspyyhkeen soveltuvuutta materiaalille ensin huomaamattomassa kohdassa.

1. Autoilijan vakiovaruste

Jokaisen auton hanskalokerosta tulisi löytyä paketti Helmi Baby -puhdistuspyyhkeitä, joilla voi helposti pyyhkiä tahmaisen ratin, vaihdekepin ja auton muut sisätilat. Kosteuspyyhkeet irrottavat lian, pölyn ja rasvan hellävaraisesti, ilman hajusteita tai väriaineita. Puhdistusliinoilla pelastat myös auton nahkapenkit tahroilta.

2. Meikkaajan luottokaveri

Helmi Baby -puhdistuspyyhkeet ovat meikkipussin monipuolisin tuote. Liinoilla korjaat kätevästi ehostusta ja puhdistat meikkitahrat vääristä paikoista, myös tekstiileistä. Vahvemmankin silmämeikin poisto sujuu kosteuspyyhkeiden avulla tehokkaasti, ilman ylimääräistä hinkkausta ja ihoärsytystä. Helmi Baby -puhdistusliinat on kehitetty yhdessä Allergia-, Iho-, ja Astmaliiton kanssa, joten ne sopivat herkällekin iholle.

3. Deodoranttitahroille hyvästit

Mustien vaatteiden pahin vihollinen on deodoranttitahrat. Vauvojen kosteuspyyhkeiden avulla valkoiset raidat jäävät historiaan, ja arjen kiireessä sattuneet vahingot ovat nopeasti korjattu, eikä koko vaatetta tarvitse laittaa pesukoneeseen. Helmi Baby -puhdistusliinat irrottavat tahrat myös herkimmistä tekstiileistä niitä vahingoittamatta.

4. Tennareille uusi elämä

Mikä olisi parempaa kuin vetää jalkaan uutuuttaan hohtavat valkoiset tennarit? Puhdistusliinojen säännöllisellä käytöllä tämä onnistuu vaivatta. Helmi Baby -puhdistuspyyhkeet sopivat erilaisille tekstiilipinnoille, muoville, kumille ja nahalle, ja niiden avulla nautit valkoisista tennareista pidempään. Pyyhkäise tennarien pinnalle kertynyt lika helposti, tai anna kiiltoa kenkien pintaan juuri ennen lähtöä.

5. Raikas ja puhdas iho

Kosteuspyyhkeet ovat käsilaukun luottotuote. Virkistä ihoa helteisenä päivänä, hoida intiimihygieniaa tai siisti perheen pienimmät päästä varpaisiin Helmi Baby -puhdistuspyyhkeillä. Päivittäiseen puhdistukseen sopivat liinat sisältävät rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriiniä ja ovat helppokäyttöisiä ja sopivat hellään puhdistukseen.

Lue lisää Helmi Baby -puhdistuspyyhkeistä täältä.

muumi-logo-delipap vuokkoset-logo-delipap harmony-logo-delipap helmi-logo-delipap Delipap