Vanulaput ja muut hyvinvoivan ihon salaisuudet – 3 vinkkiä ihonhoitorutiineihin

Arjen ihonhoitorutiinit ovat kauneudenhoidon peruspilareita, joissa ei kannata lintsata. Hyvinvoiva iho saa kantajansa hehkumaan ja sen päälle rakentuu helposti meikki arkeen ja juhlaan. Listasimme kolme keinoa, joita noudattamalla iho voi paremmin.

1. Säännöllisyys

Jäävätkö meikit usein pesemättä illalla väsymyksen vuoksi? On aika tehdä ryhtiliike, sillä huolellinen puhdistus on yksi hyvinvoivan ihon avaintekijöistä. Iho joutuu kovalle koetukselle jokaisena päivänä. Stressi, saasteet, kosmetiikka, puhelin ja likaiset kädet rasittavat kasvojen herkkää ihoa taukoamatta. Pese iho puhdistusaineella vähintään kerran päivässä ja viimeistele lopputulos kasvovedellä kostutetulla Helmi-vanulapulla. Helmi-vanulaput ovat 100% luonnonpuuvillaa, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Iso vanulappu on tarpeeksi suuri puhdistamaan kasvojen ihon lisäksi myös decolté -alueen. Vanulappujen nukkaamaton pinta imee juuri oikean määrän nestettä, joten iho puhdistuu ihanteellisesti. Löydät Helmi-vanulaput kahdessa eri koossa.

Puhdistuksen lisäksi, muistathan myös kuoria ihon vähintään kerran viikossa. Hellävarainen kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja saa kasvot hehkumaan.

2. Omalle iholle sopivat tuotteet

Onko ihosi kuiva vai herkästi rasvoittuva? Kärsitkö epäpuhtauksista? Valitse aina omalle ihotyypille sopivat tuotteet ja vaihda niitä tarvittaessa sesongin mukaan. Talvella iho saattaa tarvita kosteuttavampia tuotteita ja kesällä riittää kevyempi vaihtoehto. Kosmetiikkasarjoja löytyy jokaiselle lompakolle ja vaativiinkin tarpeisiin. Suosit sitten luonnonkosmetiikkaa tai luksusbrändejä, kannattaa aina vaihtaa osaavan asiantuntijan kanssa ajatuksia omalle ihotyypille sopivista tuotteista.

Jos kärsit todella kuivasta ihosta, voit vesipesun sijaan puhdistaa kasvot apteekista saatavilla voiteilla Helmi-vanulappuja apuna käyttäen. Helmi-vanulaput on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, joten ne sopivat herkimmällekin iholle.

3. Kosteuta, kosteuta, kosteuta

Hyvinvoiva iho on kimmoisa, tasainen ja huolellisesti kosteutettu. Muista levittää ihotyypillesi sopiva kosteusvoide aina pesun jälkeen ja ennen meikkiä. Kasvojen lisäksi kosteutusta kaipaavat myös kaula ja decolté-alue. Mattapintaisen lopputuloksen saa helpommin geelimäisellä voiteella ja yöllä ihoa voi hemmotella erilaisilla öljyillä tai seerumeilla.

Kasvojen ihoa kuivattaa kylmän sään ja tuulen lisäksi myös ilmastointi. Oleellisena osana ihon hyvinvointia on myös riittävä veden juominen, joten muistathan kiinnittää huomiota myös siihen.

Löydät Helmi-tuoteperheestä täydelliset tuotteet ihon hellään puhdistukseen. Lisätietoa Helmi-tuoteperheestä löydät täältä.

muumi-logo-delipap vuokkoset-logo-delipap harmony-logo-delipap helmi-logo-delipap Delipap