Suojaa vaatteesi voimakkaalta hikoilulta

 

Runsas kainaloiden hikoilu on inhottava vaiva, joka voi aiheuttaa sosiaalisissa tilanteissa epävarmuuden tunnetta. Ainutlaatuisella Helmi paidansuojalla suojaat lempipaitasi, mekkosi, neuleesi ja jakkusi hiki- ja deodoranttitahroilta. Näin vaatteesi pysyvät puhtaina ja raikkaina pidempään. Paidansuoja tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Kahden liimaraidan avulla suoja on helppo kiinnittää paitaan ja se pysyy napakasti kiinni paidassa. Se on myös helppo irrottaa käytön jälkeen. Vaikka et kärsisikään runsaasta hikoilusta, Helmi paidansuoja on erinomainen tuote, sillä paidansuojalla pidennät arvokkaiden tai vaikeasti pestävien vaatteiden pesuväliä ja käyttöikää ja säästyt pesulakäynneiltä. Helmi paidansuojan avulla estät myös liikahikoilun aiheuttamien pinttyneiden kellertävien läiskien syntymistä kainaloiden kohdalle kankaaseen.

Tekstiilien hoidon lyhyt ja ekologinen muistilista

  1. Tutustu tekstiilin pesulappuun huolellisesti ennen ensimmäistä pesua.
  2. Hoida ja säilytä tekstiiliä hyvin. Näin pidennät sen käyttöikää.
  3. Harkitse, kaipaako vaate oikeasti pesua – usein pelkkä tuuletus riittää.
  4. Epämiellyttävät hikitahrat paidan kainaloissa saattavat olla hankala puhdistaa pesussa. Näitä läiskiä voi ennaltaehkäistä Helmi paidansuojan avulla ja näin pidentää vaatteen käyttöikää.
  5. Suosi ympäristömerkittyä pesuainetta ja annostele se oikein.
  6. Vältä vaatteiden rumpukuivausta ja kuivaa pyykit narulla. Rumpukuivaus kuluttaa vaatetta ja sähköä.

 

Käyttäjäkokemuksia

Helmi paidansuoja oli todella helppo kiinnittää ja ihanan pehmeän tuntuinen ihoa vasten. Oli varmempi olo koko päivän, kun ei tarvinnut miettiä, voiko esimerkiksi nostaa käsiä hikiläiskien takia. Suojan irrottaminen oli myös helppoa, eikä paitaan jäänyt liimasta mitään jälkeä. Paita myös tuoksui freesiltä vielä päivän käytön jälkeen, eikä tarvinnut heittää sitä pesuun.

Nainen 25 vuotta

Ruuhkavuosien keskellä oli ilo löytää Helmi paidansuojat, sillä hikoiluttavia tilanteita on pitkin päivää, niin kotona lasten kanssa, kuin töissä. Usein työpaikalle saavuttuani vaihdan paitaa, sillä kainalot ovat märät hiestä, mutta paidansuojien kanssa tätä ei tarvitse tehdä, ihanaa!

Nainen 40 vuotta

Tyttöystäväni vinkkasi minulle näistä Helmi paidansuojuksista ja ne ovat aivan mahtava tuote! Hikiläiskä-ongelma katosi saman tien, kun otin ne käyttööni. Nyt voin olla levollisin mielin tiukoissakin palavereissa, eikä tarvitse pelätä hikisiä kainaloita.

Mies 29 vuotta

muumi-logo-delipap vuokkoset-logo-delipap harmony-logo-delipap helmi-logo-delipap Delipap