Meikkipuikosta on moneksi – näin loihdit kestävän meikin

Meikkaaminen on monelle päivän käynnistävä arkinen rutiini. Joillekin ehostaminen on pakollinen paha ja toisille taas ihana toistuva hemmotteluhetki. Omalle iholle sopivat tuotteet ovat avainasemassa onnistuneeseen lopputulokseen, kuten myös hygieeniset välineet ja hyvinvoiva iho.

Puhdista ja kosteuta

Pysyvä meikki rakentuu puhdistetun ihon päälle. Pese kasvot itselle sopivalla puhdistusaineella ja viimeistele lopputulos Helmi-vanulapuilla, jotka on kostutettu kasvovedellä. Vanulaput ovat 100% luonnonpuuvillaa, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Helmi vanulaput ovat miellyttävän kokoisia ja ne riittävät kasvojen lisäksi myös decolté-alueen puhdistukseen. Löydät Helmi-vanulaput kahdessa eri koossa, normaalin kokoisella vanulapulla puhdistat kasvot ja iso vanulappu puhdistaa myös decolté-alueen.

Kosteutus on erityisesti talvikuukausina tärkeää. Levitä kasvojen iholle ja kaulaan itselle sopivaa voidetta ja anna sen imeytyä rauhassa. Meikkivoide ja muut pohjustustuotteet levittyvät kauniisti ja tasaisesti kun ihossa ei ole kuivia hilseileviä läikkiä.

Kauniin silmämeikin viimeistelee meikkipuikko

Helmi-meikkipuikko on hygieeninen ja helppokäyttöinen apuväline niin ylimääräisen ripsivärin pois pyyhkimiseen kuin luomivärin levittämiseenkin. Ainutlaatuisessa paperivartisessa meikkipuikossa on kaksi erilaista päätä, jotka soveltuvat vaativammankin meikkaajan tarpeisiin. Leveällä päällä saat aikaan koko luomelle kauniin pohjavärin, ja terävällä päällä hoituu tarkkuutta vaativat ehostukset ja pienten virheiden korjaaminen. Kertakäyttöiset meikkipuikot ovat täysin muovittomia, paperivartisia ja niiden pää on 100% puuvillaa ja ne ovat näin turvallisia silmäluomien herkälle iholle. Puhtaat meikkipuikot takaavat sen, ettei vaaleisiin meikkeihin jää tummemmista tuotteista jälkiä ja arvokkaat kosmetiikkatuotteet pysyvät pitkään hyvänä.

Muistathan, että luomiväriä ei kannata lisätä kerralla paksua kerrosta, vaan tummentaa väriä pikkuhiljaa kestävän lopputuloksen takaamiseksi. Myös kosmetiikkatuotteilla on viimeinen käyttöpäivä. Mikäli käyttämiesi tuotteiden koostumus tai tuoksu on muuttunut, on aika ostaa uusi tilalle.

Viimeistele sesongin mukaan

Kesäkaudella iholle riittää sipaisu aurinkopuuteria tuomaan esiin päivetystä, ja talvella kannattaa satsata itselle sopivaan poskipunaan, jolla vaalea iho herää henkiin. Mikäli ihosi kiiltelee helposti, voit viimeistellä kasvot irtopuuterilla, joka pitää ihon mattapintaisena pitkään.

Tärkeä osa kasvoja on myös kulmakarvat ja niiden oikea muoto. Jos epäröit kulmien kanssa, kannattaa konsultoida ammattilaista, joka voi nyppiä ne oikeaan muotoon, jota on helppo itse jäljitellä jatkossa. Helmi-meikkipuikon tarkka pää auttaa viimeistelemään täydellisen kulmien muodon. Kulmia ja ripsiä voi myös kestovärjätä, jolloin aamurutiinit hoituvat entistä nopeammin.

Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa yhdessä suunnitellut Helmi-tuotteet sopivat jokaiselle ihotyypille ja ne toimivat monipuolisesti osana ihonhoitoa ja ehostusta. Löydä kauneudenhoidon Helmi ja lue lisää tuotteista täällä.

muumi-logo-delipap vuokkoset-logo-delipap harmony-logo-delipap helmi-logo-delipap Delipap