Helmi Baby Tuotesarja

Hyödylliset hoitotuotteet, sekä vauvalle, että äidille:

Helmi Baby - puhdistuspyyhe

Sottaiset suut ja tahmaiset tassut ovat lapsiperheen arkipäivää! Arjen sujuminen onkin varusteista kiinni. Helmi Baby -puhdistuspyyhkeillä siivoat äkillisen sotkun ja pyyhkäiset sillä lapsen vaikka päästä varpaisiin autossa, veneessä, vaunuissa, hoitopöydällä tai matkalla. Helmi Baby kosteuspyyhkeet sopivat myös intiimialueella käytettäväksi, silmämeikin poistoon, nahkatuotteiden kiillottamiseen tai virkistäytymiseen kuumalla säällä.

Suomalainen Helmi Baby -puhdistuspyyhe on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa, eivätkä siis sisällä hajusteita tai väriaineita ja ovat ihanteellisia käyttää myös herkille ja intiimeille ihoalueille. Kosteuspyyhkeet sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriiniä.

Helmi Baby Suoja-alusta

Kotimainen Helmi Baby suoja-alusta on ainutlaatuinen ja monikäyttöinen tuote lastenhoitoon. Tämä kertakäyttöinen ja imevä suoja on aina puhdas ja hygieeninen lisäapu vaipanvaihtoon kodin ulkopuolella liikuttaessa. Helmi Baby suoja-alusta sopii myös erinomaisesti sängynsuojaksi lapsen kuivaksi opettelun yhteydessä. Lisäksi suojaksi myös hoitopöydälle, rattaisiin, turvaistuimeen ja autoon sekä tarpeellinen apu askartelusuojaksi isommille lapsille.

Helmi Baby liivinsuoja

Imetys on herkkä hetki äidin ja lapsen välillä. Helmi Baby liivinsuoja suojaa vaatteitasi imetysten välillä. Se ei päästä rintamaitoa liivien ja puseron läpi, eikä haudo herkkää ihoa.

Suomalainen Helmi Baby on Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetty liivinsuoja, joka ei sisällä hajusteita tai väriaineita, ja sen pinta on pehmeää luonnonkuitua. Kertakäyttöiset Helmi Baby liivinsuojat ovat hygieeniset ja kompostoituvat.

Helmi Baby ruokalappu

Helppo ja nopeakäyttöiset Helmi Baby –ruokalaput suojaavat sotkuisemmankin syöjän vaatteet. Kertakäyttöiset ja hygieeniset Helmi Baby –ruokalaput sopivat ruokailuun kotona ja matkalla. Ruokalapuissa on tasku, joka kerää tippuvat murut ja muut sotkut pitäen lapsen vaatteet puhtaina.
Helmi Baby –ruokalaput ovat sopivia kaikenkokoisille lapsille, ruokalappu kiinnitetään tarroilla lapsen vaatteisiin hartioiden selkäpuolelle.