Delipap Oy

Suomalainen perheyritys

Helmi on suomalaisen Delipap Oy:n tuote. Olemme vuonna 1979 perustettu perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi hygieniatuotteita. Olemme ainoa suomalainen kertakäyttöisten terveyssiteiden, pikkuhousunsuojien ja lastenvaippojen valmistaja. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat naistenhygieniassa Vuokkoset ja lastenvaipoissa Muumi Baby -vaipat. Sen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. koko perheen käyttöön tarkoitetut Helmi-vanutuotteet, liivinsuojat ja kosteuspyyhkeet sekä kertakäyttöiset Harmony-merkkiset sairaalahygienian tarvikkeet. Meille on ensiarvoisen tärkeää valmistaa ihoystävällisiä, myös herkälle iholle sopivia tuotteita. Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä Allergia- ja Astmaliiton kanssa, ja olemme olleet edelläkävijöitä myös Joutsenmerkittyjen hygieniatuotteiden valmistajana. Kannamme yhteiskunnallisen vastuumme erityisesti ottamalla kaikessa toiminnassamme sen ympäristövaikutukset huomioon sekä ylläpitämällä työpaikkoja Suomessa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Kirkkonummen Veikkolassa ja Raaseporin Tammisaaressa.

Historia

Delipapin yritysidea sai alkunsa, kun paperiteollisuuden palveluksessa työskennellyt Raimo Nuortie hoiti pientä poikaansa, jonka iho ei kestänyt sen ajan sideharsovaippoja. Tästä alkoi uudenlaisen lastenvaipan rakenteen kehittely, jonka ideana oli käyttää vaipan raaka-aineena puhdasta uutta paperia. Murskattu paperimassa, ns. pehmolevyrakenne, levitti kosteuden tasaisesti vaipan sisään. Nuortie sai ideaansa patentin ja ryhtyi vaipanvalmistajaksi. Delipapin ensimmäisistä vaipoista kehittyi pikkuhiljaa nykypäivän Muumi Baby -vaipat.

Yrityksen toiminta laajeni myös pian naisten terveyssiteisiin ja Vuokkoset-sarjaan. Nimi keksittiin kun Nuortie oli ulkoilemassa keväisessä metsässä kaksoistyttäriensä kanssa, jotka ihastelivat valtoimenaan kukkivia valkovuokkoja. Vuosikymmenten saatossa Vuokkoset on saanut uskollisia käyttäjiä jo useassa sukupolvessa, ja kolme Nuortien lapsista on siirtynyt yrityksen johtoon.

Delipap Oy on tänään Suomen ainoa kertakäyttöisten terveyssiteiden ja vaippojen valmistaja. Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat suomalaisuus, ympäristövastuu, ihoystävällisyys ja korkea laatu. Tarinan pikkupoika Oskari Nuortie on nyt yrityksen toimitusjohtaja ja kaksoistytöt Sanna Karhu ja Riikka Nuortie ovat tuotannon johtotehtävissä. Raimo Nuortien lapsenlapset esiintyvät mm. Muumivaippa- ja Vuokkoset- malleina.


Teollisuustie 19
02880 Veikkola
Puh. (09) 260 620
E-mail: sales (at) delipap.fi

» www.delipap.fi