Helmi kaiken ikäisille

Helmi-tuoteperheestä löytyy päivittäisen hygienian tuotteet niin vauvoille kuin vaareillekin. Niissä on käytetty vain ensiluokkaisia ja turvallisia raaka-aineita, minkä vuoksi ne sopivat myös herkille ihoalueille. Perheen arjessa sattuu ja tapahtuu. Helmi on puhtautta monenlaisiin tilanteisiin.

Ylellisen pehmeät ja riittoisat vanulaput

Pienen lapsen herkkä iho joutuu helposti koetukselle, kun vaippa-aluetta pestään useasti päivässä. Siksi iholle haluaisi käyttää vain pehmeitä ja turvallisia tuotteita. Helmi–vanulaput ovat 100% luonnonpuuvillaa, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Riittävän suurikokoinen vanulappu on käytössä miellyttävä ja riittoisa. Kostuta vanulappu vedellä ja pyyhi sillä vaivattomasti lapsen kasvot ja korvien taustat, kaula ja vartalo. Haaverin sattuessa imukykyinen vanulappu auttaa haavan hoidossa. Helmi-vanulaput on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa, ja siksi ne sopivat koko perheelle monenlaiseen päivittäiseen käyttöön, missä vaaditaan puhdasta pehmeyttä.

Pehmeä vanu perheen ihon hoitoon

Vaikka vanulaput ovat viime vuosina tulleet yhä suositummiksi, myös perinteisellä vanulla on vankkumaton käyttäjäkuntansa. Käyttämällä perinteistä vanua voit ottaa juuri sen määrän kuin kerralla tarvitset – pihistellen tai nautiskellen. Helmi–vanu on 100% luonnonpuuvillaa eikä se sisällä hajusteita tai väriaineita. Se sopii sekä lapsen herkkienkin ihoalueiden puhdistamiseen että haavan hoitoon. Helmi-vanu on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa, ja siksi ne sopivat koko perheelle monenlaiseen päivittäiseen käyttöön, missä vaaditaan puhdasta pehmeyttä.

Vanupuikko aitoa luonnon puuvillaa

Olkoon kyseessä rähmivä silmä tai vastasyntyneen navan hoitaminen, puhtaus on erityisen tärkeää infektioiden estämiseksi ja ihoärsytyksen välttämiseksi. Helmi-vanupuikot eivät ole kloorivalkaistuja, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Niissä käytetty vanu on puhdasta ja pehmeää 100% luonnon puuvillaa. Yksittäisen puikon saa pakkauksesta poimittua helposti ja hygieenisesti koskematta puikon päihin. Tämäkin Helmi-tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen laadukkaan arkipäivän tuotteen. Sillä on väliä, minkälaisen vanupuikon valitset.

Helmi Pesuemulsio 500 ml

Helmi pesuemulsio sopii erityisesti vaippa-alueen hellävaraiseen puhdistukseen ilman saippuaa ja vettä, soveltuu myös likaisten käsien pesuun. Voidemainen öljy/vesi-emulsio ei tahmaa, on raikas ja hoitaa ihoa. Pullossa on kätevä ja hygieeninen flip-top tulpallinen korkki.

Helmi Pesuemulsio 1 l

Helmi pesuemulsio sopii erityisesti vaippa-alueen hellävaraiseen puhdistukseen ilman saippuaa ja vettä, soveltuu myös likaisten käsien pesuun. Voidemainen öljy/vesi-emulsio ei tahmaa, on raikas ja hoitaa ihoa. Helppokäyttöinen pumppupullo.

Helmi Shampoo 500 ml

Mieto ja riittoisa Helmi yleisshampoo sopii päivittäiseen pesuun hiuksille ja koko keholle. Shampoo on miedosti tuoksuva ja sisältää hoitavaa merileväuutetta. Pullossa on kätevä ja hygieeninen flip-top tulpallinen korkki.

Joka kodin laudeliina

Laudeliinaa suomalaisempaa tuotetta tuskin onkaan. Peppuset-nimellä ennen tunnettu joka kodin laudeliina on nyt Helmi. Tämä suosittu mökkituliainen on helppo ja hygieeninen käytössä. Laudeliina on kätevä paitsi kotona ja mökillä, myös uimahallissa tai kylpylässä. Riittävän suuri koko 40×40 cm sopii niin pienille kuin isoillekin saunojille.

Sängynsuoja vaativiin tilanteisiin

Yksinkertainenkin tuote voi pelastaa paljon. Kun lapsi kastelee vuoteensa öisin tai sairastaa vatsaflunssaa, kun vajaakuntoinen ei aina ehdi sängystä wc:hen, tai jos runsaat kuukautiset sotkevat vuoteen, Helmi-sängynsuoja säästää paljolta vaivalta. Sen riittävän suuri koko 80x120cm kattaa suuren osan esimerkiksi kuivaksi opettelevan lapsen sängystä. Materiaali on imukykyistä ja pehmeää eikä rapise tai hiosta, jolloin unen laatu ei kärsi eikä myöskään intiimi vaiva paljasta itseään rapisemalla. Suojan reunoissa on nesteurat, jotka suojaavat ylivuodoilta. Vähemmän pyykkiä, vähemmän siivottavaa, enemmän unia. Suomalainen Helmi suomalaisiin koteihin.

Paidansuoja kainalon hiki- ja deotahroihin

Runsas kainaloalueen hikoilu on monelle kiusallinen vaiva, joka aiheuttaa stressiä ja jännitystä sosiaalisissa tilanteissa. Helmi-paidansuoja on toivottu apu tähän ongelmaan. Se on ainutlaatuinen tuote, joka suojaa puseroita, mekkoja ja jakkuja hiki- ja deodoranttitahroilta ja ennen kaikkea vapauttaa Sinut miettimästä hikoilua. Pehmeä pintakuitu on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Suoja pysyy napakasti kiinni paidassa kahdella liimaraidalla ja irtoaa helposti käytön jälkeen.
Helmi-paidansuoja on erinomainen tuote käyttää, vaikka varsinaista hikoilusta aiheutuvaa ongelmaa ei olisikaan. Käyttämällä Helmi-paidansuojaa voit pidentää arvokkaiden tai vaikeasti pestävien vaatteiden pesuväliä. Säästät kalliita vaatteita epämiellyttäviltä tahroilta ja hajuilta ja näin pidennät niiden käyttöikää.