Helmi Baby Tuotesarja

Hyödylliset hoitotuotteet sekä vauvalle että äidille:

Helmi Baby ruokalappu

Helppo ja nopeakäyttöiset Helmi Baby –ruokalaput suojaavat sotkuisemmankin syöjän vaatteet. Kertakäyttöiset ja hygieeniset Helmi Baby –ruokalaput sopivat ruokailuun kotona ja matkalla. Ruokalapuissa on tasku, joka kerää tippuvat murut ja muut sotkut pitäen lapsen vaatteet puhtaina.
Helmi Baby –ruokalaput ovat sopivia kaikenkokoisille lapsille, ruokalappu kiinnitetään tarroilla lapsen vaatteisiin hartioiden selkäpuolelle.

Helmi Baby Suoja-alusta

Kotimainen Helmi Baby suoja-alusta on ainutlaatuinen ja monikäyttöinen tuote lastenhoitoon. Tämä kertakäyttöinen ja imevä suoja on aina puhdas ja hygieeninen lisäapu vaipanvaihtoon kodin ulkopuolella liikuttaessa. Helmi Baby suoja-alusta sopii myös erinomaisesti sängynsuojaksi lapsen kuivaksi opettelun yhteydessä. Lisäksi suojaksi myös hoitopöydälle, rattaisiin, turvaistuimeen ja autoon sekä tarpeellinen apu askartelusuojaksi isommille lapsille.
Suojan koko: 58 x 60 cm.
Rakenne: Imukykyinen selluloosamassa ja kosteutta läpäisemätön taustakalvo.

Helmi Baby liivinsuoja

Imetys on herkkä ja tunteellinen hetki äidin ja lapsen välillä. Silti se saattaa aiheuttaa myös harmia ja ylimääräistä vaivaa maidon valuessa ja tahratessa vaatteita. Helmi Baby liivinsuoja suojaa vaatteitasi imetysten välillä. Se ei päästä rintamaitoa liivien ja puseron läpi, mutta ei myöskään haudo herkkää ihoa, sillä sen pinta on pehmeää luonnonkuitua. Suomalainen Helmi Baby on Allergia- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty liivinsuoja! Se ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Kertakäyttöinen Helmi Baby liivinsuoja on hygieeninen, ja sen voi käytön jälkeen kompostoida. Luonnollinen valinta.

Helmi Baby - puhdistuspyyhe

Sottaiset suut ja tahmaiset tassut ovat lapsiperheen arkipäivää! Arjen sujuminen on usein varusteista kiinni. Helmi Baby -puhdistuspyyhkeellä estät äkillistä sotkua aiheuttamasta lisää harmia. Autossa, veneessä, vaunuissa, hoitopöydällä tai matkalla pyyhkäiset sillä lapsen vaikka päästä varpaisiin. Suomalainen Helmi Baby -puhdistuspyyhe on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Siksi se on ihanteellinen käyttää myös herkille ja intiimeille ihoalueille. Se sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriiniä. Ja kuten kaikki Helmi- ja Helmi Baby -tuotteet, tämäkään ei sisällä hajusteita tai väriaineita.